Studije su pokazale da će emocionalno inteligentni ljudi vjerojatnije biti uspješniji i u privatnom i u profesionalnom životu. (Slika: inimalGraphic/Shutterstock)

Zašto je emocionalna inteligencija vitalna vještina u stomatologiji?

 
 
By Dental Tribune International, October 08, 2021

LEIPZIG, Njemačka: Emocionalna inteligencija (EI) odnosi se na načine na koje pojedinac može razumjeti i upravljati svojim potrebama te prepoznati i nositi se s potrebama drugih i sposobnostima za to. Za stomatologa to su važne vještine koje morate imati jer svaka aktivnost tijekom procesa liječenja zahtijeva emocionalno povezivanje s pacijentima, a oni koji mogu učinkovito primijeniti svoj EI u dugoročnom razdoblju bit će uspješniji.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna