Istraživači su otkrili da je više od tri četvrtine stomatologa zadovoljno svojim odabirom karijere. (Slika: Light Design Photo/Shutterstock)

Zadovoljstvo poslom: Doktori dentalne medicine na visokom mjestu u novom istraživanju

JEONJU, Južna Koreja: Iako je dentalna medicina općenito profesija s dobrom zaradom, stresori kao što su financijski pritisak i visoka razina odgovornosti mogu je učiniti izazovnim izborom. U novom sistematiziranom preglednom radu i meta-analizi, istraživači su pokušali izmjeriti razinu zadovoljstva doktora dentalne medicine svojim poslom. Njihovi nalazi pokazuju, između ostalog, da su doktori dentalne medicine zadovoljniji svojim poslom od liječnika opće prakse.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna