Između siječnja i travnja 2020. stomatološki timovi u Njemačkoj nisu se suočili s većim rizikom od prijenosa bolesti SARS-CoV-2 od opće populacije, prema istraživačima s Medicinskog sveučilišta Greifswald. (Slika: Kim Kuperkova/Shutterstock)

Vjerojatnije je da se stomatolozi u Njemačkoj neće prije razboljeti s COVID-19 nego opća populacija – studija

GREIFSWALD, Njemačka: Studija istraživača na Medicinskog sveučilišta Greifswald uspoređivala je rizik od prijenosa bolesti SARS-CoV-2 među stomatološkim timovima s onim u općoj populaciji i imala je za cilj razjasniti učinak zaštitnih mjera u stomatološkim ustanovama. Studija, specifična za Njemačku, pokazala je da stomatolozi u toj zemlji nisu bili suočeni s povišenim profesionalnim rizikom.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna