U ovom članku Victoria Wilson istražuje načine na koje stomatolozi mogu razumjeti vrijednost prakticiranja samosuosjećanja. (Slika: tannikart/Shutterstock)

Važnost samosuosjećanja među doktorima dentalne medicine

Ljubaznost prema sebi i samoljublje pojmovi su o kojima se često govori u kontekstu brige o sebi i vlastitoj dobrobiti. Prema Nacionalnoj zdravstvenoj službi Ujedinjenog Kraljevstva (NHS), “dobrobit je dobro se osjećati i dobro funkcionirati te uključuje iskustvo pojedinca o vlastitom životu i usporedbu životnih okolnosti s društvenim normama i vrijednostima”.1 Doktori dentalne medicine prepoznaju važnost dobrobiti pacijenata i njihova mentalnog zdravlja, a etički je zahtjev da uvijek djelujemo u najboljem interesu svih naših pacijenata. To je naša odgovornost. Ipak, djelujemo li i u svom najboljem interesu kako bismo uvijek mogli napredovati kao profesionalci? Jesmo li odgovorni i za to? Samosuosjećanje bi moglo imati značajnu ulogu za doktore dentalne medicine.

Tema blagostanja i mentalnog zdravlja je složena. Ovaj članak istražit će kako samosuosjećanje može doprinijeti dobrobiti doktora dentalne medicine. Osim toga, ukazat će na prilike kako praktično iskoristi samosuosjećanje kao alat za poboljšanje svoje dobrobiti i načine na koje mogu postati odgovorni za prakticiranje samosuosjećanja.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna