Nedavna studija ispitala je stope infekcije i cijepljenja dentalnih higijeničara i analizirala njihove obrasce zapošljavanja tijekom pandemije bolesti COVID-19. (Slika: Vasyl Rohan/Shutterstock)

Studija otkriva utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na dentalne higijeničare

CHICAGO, SAD: Slično drugim stomatološkim profesionalcima, dentalni higijeničari stavljeni su u centar pažnje tijekom pandemije bolesti COVID-19 zbog uvjerenja da su pod povećanim rizikom zaraze. Međutim, nedavna studija pokazala je da su kumulativne stope infekcije među higijeničarima širom SAD-a, Portorika i Djevičanskih otoka bile, u stvari, niže od onih u općoj populaciji SAD-a tijekom studije. Istraživanje je također naglasilo visoku stopu prihvaćanja cijepljenja među higijeničarima, ali je upozoreno da su kadrovski izazovi i dalje problem u struci.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna