Učinci klimatskih promjena na ljudsko zdravlje, uključujući oralno zdravlje, sada su uočljivi, kao što je akutna i sadašnja situacija

Utjecaj klimatskih promjena na ljudsko zdravlje

BOSTON, SAD/ KIGALI, Ruanda: Stručnjaci već godinama upozoravaju na posljedice klimatskih promjena, a svakom godinom koja donosi još lošiju situaciju, ove je posljedice sve teže promijeniti. Sadašnja stopa globalnog zagrijavanja povezana je s većim rizicima štetnih zdravstvenih ishoda, a oni su danas mjerljivi, prema jednom nedavnom komentaru.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna