rtg snimke

Prema istraživačima u Turskoj, algoritmi dubokog učenja umjetne inteligencije sposobni su identificirati parodontne patologije iz dvodimenzionalnih radiografija. (Slika: Anna Jurkovska/Shutterstock)

Umjetna inteligencija pokazuje obećavajuće rezultate u otkrivanju parodontološkog statusa na RTG snimkama s ugrizom u traku

KOPENHAGEN, Danska: Istraživači u Turskoj analizirali su u kojoj mjeri algoritmi umjetne inteligencije (AI) mogu identificirati parodontopatije iz dvodimenzionalne rendgenske snimke s ugrizom u traku (bite wing). Prema istraživanju čiji su rezultati predstavljeni na skupu EuroPerio10 u Kopenhagenu 16. lipnja, AI sustav može identificirati parodontopatije koje mogu promaknuti stomatolozima.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna