Transformacija osmijeha i promjena života u samom centru Rijeke

Vizija zaigranog i entuzijastičnog zaljubljenika u stomatologiju i fotografiju

Više od deset godina, tik uz katedralu zaštitnika grada, sv. Vida, stomatološki boutique studio Dentorium na čelu s doktorom Danielom Žgombićem mijenja živote svojih građana i transformira osmijehe svih koji žele vratiti svoje samopouzdanje, svoju slobodu, svoj zdrav i funkcionalan osmijeh.

Boutique studio Dentorium danas je rezultat vizije jednog zaigranog i entuzijastičnog mladića koji je zahvaljujući vjernim članovima svog tima, neizbježnoj ženskoj snazi, uspio sve pokrenuti i postaviti onako kako je zamislio bez pristajanja na kompromise kada su u pitanju kvaliteta rada i odnos s pacijentima. Dr. Daniel Žgombić vrlo se rano počeo upoznavati sa strukom, a uz priznatog oca stomatologa, dr. Antuna Žgombića, gotovo je bilo suđeno nastaviti istim putem.

Ljubav prema stomatologiji i znanje profilirali su se pod edukacijskim vodstvom i utjecajem svjetski poznatih stomatologa vizionara poput Stephana Clottena, Maura Fradenija, Galipa Gurela, Florina Cofara i Christiana Coachmana koji su odredili tijek karijere dr. Žgombića te inspirirali način na koji danas vodi dentalni studio Dentorium i pristupa svakom pacijentu. Spojivši dvije velike ljubavi: fotografiju i stomatologiju dr. Daniel dizajnira i kreira osmijeh savršen i jedinstven baš kao i osobnost pacijenta. Posljednjih godina upravo velika strast prema fotografiji postavila je temelje budućeg načina rada Dentoriuma razvojem digitalne stomatologije kao i pojavom vrhunske tehnologije Digital Smile Design.

Kombinacija suvremene tehnologije i DSD koncepta dovodi do najpreciznije vizualizacije budućeg osmijeha pacijenta; uključuje vrlo temeljite foto- i videoprotokole, a ujedno dr. Danielu omogućuje da stvara i dizajnira savršene osmijehe karakteristične crtama lica, osobnosti i načinu života pacijenta. Nikad nije na odmet naglasiti da bez obzira na to što je estetski savršen osmijeh završni rezultat, u dental studiju Dentorium prije svega sve polazi od funkcionalnog i zdravog osmijeha i zato je prva faza koja započinje prvim pregledom temelj buduće suradnje s pacijentom. Ovom koraku zaista se pristupa timski, prijateljski i marljivo kako bi uspjeli odgovoriti na sve želje i potrebe pacijenata. 

Baš kao što Digital Smile Design svakim danom pomiče granice u stomatologiji, tako se u studiju Dentorium trude podizati ljestvicu razumijevanja, transparentnosti i mogućnosti rješenja stomatoloških problema svima koji im povjere brigu o svom oralnom zdravlju i čije živote transformiraju dizajnirajući im osmijeh kakav su sanjali i priželjkivali.

Iskusite drugačiju stomatologiju uz boutique Dentorium

Dentorium je stomatološki studio s jedinstvenim boutique pristupom koji omogućuje da se pacijentu u potpunosti posvete i pruže uslugu po svjetskom standardu, baš kakvu i zaslužuju. U Dentoriumu vjeruju da je to prilika za pružanje luksuznog iskustva koje nadilazi tradicionalnu stomatologiju jer zaista su predani svojim pacijentima, pristupačni i transparentni u komunikaciji s njima u svakom koraku terapije i zahvata. Rezultat tog pristupa su njihovi prekrasni osmijesi, dugoročno rješenje problema i prijateljski odnos izvan granica ordinacije.

Budući da je Dentoriumov tim osmislio i digitalno kreirao više od 7000 osmijeha i raste i dalje, nema ništa prosječno u osmjesima koje dizajniraju. Isto toliko života promijenili su na bolje, zadržali jako lijepe odnose i gledaju kako zadovoljni pacijenti zrače novom, slobodnijom i pozitivnijom energijom, a to i je primarni cilj pristupa Dentorium boutiquea.

Dentoriumova full-mouth rehabilitacija i tehnologija Digital Smile Design

Dentorium je jedna od rijetkih stomatoloških ordinacija u Hrvatskoj koja provodi full-mouth rehabilitaciju na vrhunskoj razini te po najvišim svjetskim standardima. Riječ je o izazovnoj, individualno prilagođenoj terapiji koja kombinira estetiku sa znanošću restaurativne stomatologije.

Kada je prisutno više problema s oralnim zdravljem, može se odlučiti da je najbolji plan liječenja rekonstrukcija pune usne šupljine, sveobuhvatan proces koji uključuje mnogo različitih postupaka. U Dentorium studiju tretman full-mouth rehabilitacije uključuje potpunu obnovu funkcionalnih i zdravstvenih aspekata zuba, kostiju i desni, što rezultira visoko estetskim osmijehom koji je lijepo uravnotežen sa strukturom lica u cjelini. Svaka rehabilitacija jedinstvena je zbog jedinstvenog stanja svakog pacijenta te svakoj pristupaju planski i sustavno. Dentoriumov pristup full-mouth rehabilitaciji baziran je na temeljitoj dijagnostici trenutnog stanja, detaljnom razumijevanju uzroka problema te postavljanju cjelokupnog plana rješenja kako bi pacijentu na optimalan način povratili izgubljenu ili narušenu funkciju te poboljšali zdravlje i estetiku usta – bez obzira na kompleksnost i trajanje. Počevši od zdravlja zuba i desni, ispravljaju se svi temeljni zdravstveni problemi prije nego što se nastavi s dodatnim kozmetičkim zahvatima. Ovisno o slučaju, rehabilitacija može uključivati implantate, krunice, mostove, ljuskice, kirurške tretmane, a kod nekih pacijenata i ortodontski tretman, a sve kako bi na što učinkovitiji i najmanje invazivan način došli do vrhunskog rezultata.

Svi radovi studija Dentorium temelje se na vrhunskoj tehnologiji Digital Smile Design čije su najveće prednosti svakako prezentacija finalnog rada u virtualnom okruženju prije donošenja važnih odluka i jasno definiranje koraka rada, trajanja terapije i financije. Iz tog razloga prvi pregled u ordinaciji Dentorium nešto je drugačiji od uobičajenih i predstavlja temelje u gradnji odnosa s pacijentima.

Jedinstveni prvi pregled zuba u Dentoriumu nije samo formalnost, nego najvažniji korak druženja s pacijentima, nakon kojeg su u potpunosti informirani o svom stanju. Sastoji se, ustvari, od dva dolaska od sat vremena, a njihov rezultat je detaljan plan rada i terapije. Prvi susret uključuje funkcijski i zdravstveni pregled, vrlo detaljan foto- i videoprotokol koji uključuje snimanje lica iz više kutova (fotografije i video), rendgenske i CT snimke.

U drugom pregledu zajedno s pacijentom dr. Žgombić i njegov tim detaljno iznose sve informacije sa snimkama prvog pregleda, analiziraju trenutno zdravlje, funkciju i estetiku zuba te nude opcije terapija uz detaljno objašnjenje koraka. U suradnji s pacijentom određuje se plan terapije te jasno definira proces rada, trajanje terapije i financije. Tako su osigurali da pacijenti budu izravno uključeni u odlučivanje o terapiji. Naravno, bitno je naglasiti da u Dentoriumu nude mišljenje i mogućnosti i nitko nije obvezan postati pacijentom, ali im zato u trajnom vlasništvu ostaje sva temeljita dokumentirana analiza postojećeg stanja zdravlja zubi. Papirologija je u Dentoriumu svedena na minimum tako da svu korespondenciju i komunikaciju obavljaju online kanalima, te na isti način dijele dokumentirane foto- i videoanalize, kao i opcije terapija te barem  tako doprinose „eco friendly” pokretu.

Zadovoljstvo pacijenta na prvom, drugom i trećem mjestu

U Dentoriumu imaju sreću da većina potencijalnih pacijenata nakon prvog susreta odluči krenuti na svoje dentalno putovanje transformacije osmijeha. Velika prednost svakako je i lokacija stomatološke ordinacije Dentorium, sam centar grada, pa je većini pacijenata uvijek nadohvat ruke. U boutique studiju Dentorium uživaju u svakom koraku terapije i zahvata s pacijentima, ali ništa se ne može usporediti s uzbuđenjem po završetku terapije kada svjedoče potpunoj preobrazbi osobe. U boutique studiju Dentorium kažu da niti jedan pacijent koji je došao u ordinaciju nije izašao kao ista osoba, nego kao najbolja verzija sebe, nema više skrivanja ni susprezanja u svakodnevnim aktivnostima, nego potpuno nov i pozitivniji stav prema svemu što ih okružuje. Zateknete li se u Rijeci, slobodno posjetite Dentorium, osjetite kako pristupaju, rade i izaberite najbolje za sebe i zdravlje svojih zubi, možda su to baš dr. Žgombić i tim.

Daniel Žgombić, dmd

+385 51 315 175 | +385 51 315 177 | www.dentorium.hr

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna