Na nedavnom webinaru, Svjetska stomatološka federacija FDI i glavni sudionici u dentalnoj industriji istakli su ulogu tehnologije i obrazovanja u poboljšanju pristupa oralnoj zdravstvenoj zaštiti i pomoći u smanjenju globalnog tereta koji predstavljaju oralne bolesti. (Slika: Poring Studio/Shutterstock)

Svjetski dan oralnog zdravlja 2022.: poticanje inovacija za poboljšanje oralnog zdravlja

ŽENEVA, Švicarska: Uoči Svjetskog dana oralnog zdravlja (WOHD), koji je održan u nedjelju, 20. ožujka, Svjetska stomatološka federacija FDI predstavila je webinar s nekoliko istaknutih sudionika u dentalnoj industriji da bi razgovarali o tome kako inovacije i tehnologija oblikuju budućnost oralne zdravstvene zaštite. Tijekom dogđaja uživo, istaknuta je vitalna uloga dentalne industrije u pružanju potrebnih alata za pomoć stomatološkim stručnjacima u radu na prevenciji i ranom otkrivanju i liječenju oralnih bolesti i razgovaralo se o tome kako nova rješenja za oralnu zdravstvenu njegu, kao što su teledentistry i intraoralni skeneri, mogu pomoći poboljšati pristup oralnoj zdravstvenoj zaštiti na globalnoj razini.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna