Svjetska zdravstvena skupština odobrila je rezoluciju o oralnom zdravlju

By Brendan Day, Dental Tribune International

ŽENEVA, Švicarska: Upravljanje Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) pandemijom COVID-19 do sada je izazvalo prilično mnogo kritika – uključujući i one od mnogih sudionika u dentalnoj industriji. Dobra je vijest da je na 74. zasjedanju Svjetske zdravstvene skupštine SZO-a odobrena rezolucija o oralnom zdravlju kojom se zahtijeva od SZO-a da, među ostalim, u naredne dvije godine izradi globalnu strategiju i akcijski plan za borbu protiv nezaraznih oralnih bolesti.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna