Svjetska stomatološka udruga

Izjava o konsenzusu o održivoj oralnoj zdravstvenoj skrbi koju je objavila Svjetska stomatološka udruga (FDI) ima za cilj pomoći razvoju kružnog gospodarstva u stomatologiji i proaktivno uključiti stomatološku profesiju i industriju u ekološki održive oralne zdravstvene prakse. (Slika: Zhenny-zhenny/Shutterstock)

Svjetska stomatološka udruga (FDI) objavljuje izjavu o konsenzusu o održivoj oralnoj zdravstvenoj skrbi

ŽENEVA, Švicarska: Oralne bolesti pogađaju otprilike polovicu svjetske populacije, a oralna zdravstvena njega uvelike doprinosi klimatskim promjenama. Nastojeći pomoći sektoru oralne zdravstvene skrbi da se kreće prema održivijim praksama, Svjetska stomatološka udruga (FDI) nedavno je objavila izjavu o konsenzusu o ekološki održivoj oralnoj zdravstvenoj skrbi. Izjava o konsenzusu ima za cilj podići svijest o održivosti u industriji i struci te pomoći stomatologiji da smanji ugljični udio.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna