Nedavna studija je pokazala da bi se popularni alat za daljinsko praćenje mogao upotrebljavati za smanjenje broja osobnih posjeta i ukupnog vremena liječenja potrebnog ortodontskim pacijentima. (Slika: Ancapital/Shutterstock)

Studija pokazuje da praćenje na daljinu može smanjiti učestalost ortodontskih pregleda

DUBAI, UAE/SYDNEY, Australija: Jedan od najznačajnijih trendova u stomatologiji u 2021. godini bio je kontinuirani rast popularnosti ortodoncije s daljinskim nadzorom. Pojavile su se nove tehnologije koje omogućuju ortodontskim pacijentima da skeniraju vlastitu denticiju i pošalju dobivene slike stomatologu umjesto fizičkog pregleda. Studija je sada otkrila da bi kombiniranje prozirnih alignera za zube s popularnim alatom za daljinsko praćenje moglo značajno smanjiti broj osobnih posjeta potrebnih ortodontskom pacijentu – bez ugrožavanja ishoda liječenja.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna