Amandman na Zakon o zdravstvu i skrbi koji se trenutačno nalazi u britanskom parlamentu doveo bi do potencijalnog uvođenja programa licenciranja za pružatelje postupaka s dermalnim filerima. (Slika: dimid_86/Shutterstock)

Stomatolozi u Velikoj Britaniji tražiti će potrebne dozvole za apliciranje dermalnih punila i botoksa

LONDON, UK: Stalni porast popularnosti nekirurških kozmetičkih postupaka kao što su apliciranje dermalnih punila i botulinum-toksina rezultirao je time da stomatološke ordinacije u Ujedinjenom Kraljevstvu sve više nude ove usluge. Novim amandmanom na Zakon o zdravstvu i skrbi koji se trenutačno nalazi u britanskom parlamentu uveo bi se sustav licenciranja za obavljanje takvih postupaka. Iako se detalji tek trebaju dogovoriti, državni tajnik za zdravstvo i socijalnu skrb Sajid Javid izjavio je da bi shema osigurala “sigurnost pacijenata tako što bi se nečije izvođenje ovakvih kozmetičkih postupaka bez dozvole smatralo kršenjem zakona”.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna