Amandman na Zakon o zdravstvu i skrbi koji se trenutačno nalazi u britanskom parlamentu doveo bi do potencijalnog uvođenja programa licenciranja za pružatelje postupaka s dermalnim filerima. (Slika: dimid_86/Shutterstock)

Stomatolozi u Velikoj Britaniji tražiti će potrebne dozvole za apliciranje dermalnih punila i botoksa

LONDON, UK: Stalni porast popularnosti nekirurških kozmetičkih postupaka kao što su apliciranje dermalnih punila i botulinum-toksina rezultirao je time da stomatološke ordinacije u Ujedinjenom Kraljevstvu sve više nude ove usluge. Novim amandmanom na Zakon o zdravstvu i skrbi koji se trenutačno nalazi u britanskom parlamentu uveo bi se sustav licenciranja za obavljanje takvih postupaka. Iako se detalji tek trebaju dogovoriti, državni tajnik za zdravstvo i socijalnu skrb Sajid Javid izjavio je da bi shema osigurala “sigurnost pacijenata tako što bi se nečije izvođenje ovakvih kozmetičkih postupaka bez dozvole smatralo kršenjem zakona”.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna