depositphotos_5512203-stock-photo-beautiful-clean-cosmetics-woman-close

SKINBOOSTERI

Čarobni tretman koji će vas oduševiti

Kada govorimo o estetici lica i tijela razmišljamo o tome kako da izgledamo mladoliko, njegovano, a da se ne primijeti da smo konkretno i nešto radili od estetskih tretmana. 

Što smo stariji, naša se koža rapidno stanjuje te se smanjuje i dio gradivnih elemenata poput kolagena, elastina, kao i količina hijaluronske kiseline koja je drastično sve manja. 

Gubitkom elastičnosti kože te smanjenjem količine kolagena, bitnog za strukturu kože i drugih tkiva rezultat je stvaranje bora.

Upravo zbog toga nam se koža na licu, vratu, dekolteu ili pak šakama naglo namreška i gotovo preko noći izgubi svježinu te se osjećamo neprivlačno ili ostavljamo dojam starijeg izgleda nego što imamo godina.

Osim samog procesa starenja, brojni su i vanjski čimbenici koji pridonose starenju i dehidraciji kože te smanjuju prirodan udio hijaluronske kiseline kao što su stres, pretjerano izlaganje suncu ili niskim temperaturama.

Zašto volimo skinboostere?

Funkcija skinboostera je da nadoknađuju hijaluronsku kiselinu koja se s godinama slabije prirodno proizvodi te stimuliraju proizvodnju novog kolagena u koži, ali bez dodavanja volumena. 

Jednostavno rečeno, skinboosteri su prava terapija za dehidriranu i umornu kožu lica, a njima se može tretirati i koža ruku, dekoltea i vrata. 

Ovaj postupak namijenjen je ženama i muškarcima svih tipova kože i bez dobnih ograničenja.

Premda se rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, savjetuje se ponavljanje tijekom tri do četiri tjedna, a potom svakih četiri do šest mjeseci, ovisno o stanju kože i problematici koju rješavamo.

Također, savjetujemo i kombinaciju više različitih medicinsko-estetskih nekirurških postupaka za što bolji rezultat.

Ova je metoda gotovo potpuno bezbolna jer se nanosi anestetik u obliku kreme prije samog tretmana. 

Nakon postupka, osim blagog crvenila na mjestu uboda ili blagog otoka, nema drugih nuspojava.

Ako želite prirodan izgled te njegovanu, blistavu i sjajnu kožu, onda je ovaj estetski tretman vaš pravi odabir.

Ivana Najev, dr. med.

Privatna ordinacija Dr. Ivana Najev
A: Borisa Papandopula 8b, Split
T:+385 21 469 077
Fb: @ordinacijia_dr.Najev
Inst:@ordinacija_dr_ivana_najev

* naručivanje putem telefona: +385 21 469 077
** kupljeni tretmani mogu se iskoristiti do 01. 04. 2023.
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna