ROOTS SUMMIT 2024. održat će se od 9. do 12. svibnja u glavnom gradu Grčke. (Slika: Georgios Tsichlis/Shutterstock)

ROOTS SUMMIT 2024: Atena se priprema za premijerni endodontski događaj

ATENA, Grčka: Nakon uspješnog održanog endodontskog događaja u Pragu u Češkoj Republici u svibnju 2022., na kojem je sudjelovalo više od 400 ljudi iz 42 zemlje, organizatori ROOTS SUMMIT-a objavili su datum i mjesto održavanja ovog eventa za slijedeću godinu. Endodontski Summit održat će se od 9. do 12. svibnja 2024. u Zakladi Eugenides u Ateni u Grčkoj. Polaznici mogu očekivati već uobičajeno visoko kvalitetna i dobra predavanja vezana za kliničku praksu i tehniku, namijenjenim trenutačnoj primjeni u ordinacijama dentalne medicine.

“ROOTS SUMMIT 2024. ugostiti će predavače iz devet zemalja, od kojih će svaki od njih dodati značajan znanstveni kredibilitet i autoritet u korist kliničke prakse svakog sudionika. Naš znanstveni direktor, dr. David E. Jaramillo, poznat je po organiziranju znanstvenih programa bez premca”, izjavio je dopredsjednik ROOTS SUMMIT-a Stephen Jones.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna