UVODNIK

Zlato može mnogo, ali ljepota još više

Na početku zaželio bih vam dobrodošlicu u novi stari magazin. Nakon teških godina i trenutaka koje smo imali, svi zaslužujemo novo poglavlje našeg života. Za mnoge od nas to znači postavljanje osobnih ciljeva, a mi smo u osvježenom magazinu Esthetic & Design to ozbiljno shvatili.

Osobno sam nakon nabacanih kilograma ozbiljno shvatio svog trenera i postavio si cilj da dođem na kilažu prije pandemije, nisam siguran koliko će to biti moguće jer ipak sam stariji nekoliko godina, ali cilj je tu i idem prema njemu.

Kako se kaže, neke stvari najbolje se rade polako. Tako smo i mi krenuli polako, ali s itekako dobrim temama.

Promjena je nužna, ali zahtijeva i hrabrost. Zbog toga su naši gosti u ovom novom izdanju itekako hrabri, odoljeli su svim turbulencijama tako da je njihov poziv i posao dobio novu dimenziju.

Doktorica Nevia Delalle donosi nam novi uvod u trendove u estetskoj medicini. Dok je dr.  Viviana Kalmar zadužena da vam objasni 5 najboljih svjetskih anti age tretmana.

Stručne članke predvodi poznati doktor estetske medicine Matija Miletić koji u detalje donosi novosti o popularnim nitima Aptos, za koga su, koje su prednosti apliciranja niti i što možemo očekivati. Tu su još i tekstovi o popularnom PRF-u ili o novim generacijama filera.

U našem redizajniranom izdanju dentalna estetika, tj. predivan osmijeh itekako nam je bitan, a njime se bavi poznati riječki dentalni studio Dentorium i njegov doktor Daniel Žgombić.

Naš časopis začinili smo i ostalim temama, prehranom prema ljudskim emocijama, kako poboljšati vid i jednostavno uživajte u novitetima koje vam predstavljamo u modi, ljepoti i svim ostalim segmentima koje čine naš život lijepim.

Nadam se da ćete uživati u našem magazinu kao što smo i mi uživali radeći ga i obećavam da ćemo biti sve bolji.

Za sve upite vezane za objave stručnih i PR članka, ponuda edukacija za liječnike kao i promocije estetskih i kozmetičkih proizvoda i tretmana kroz časopis kontaktirajte nas na mail: estheticdesign@dentalmedia.hr ili direktno na br. tel. *385 91 637 00 42

Vaš Boris Banović

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna