Osvojite besplatnu jednogodišnju pretplatu na jedno od online izdanja stručnih časopisa po izboru, izdanih od Dental Tribune International.

LEIPZIG, Njemačka: Od 2003. godine Dental Tribune International(DTI) pruža ključne informacije za stomatološku zajednicu putem svojih tiskanih publikacija širom svijeta kao i najnovijim online stručnim sadržajem. 

Kako bismo i dalje razvijali ovu kvalitetnu uslugu, tražimo samo nekoliko trenutaka vašeg vremena kako biste s nama podijelili svoje mišljenje koje nam je jako važno.

DTI mreža doseže do gotovo 1,3 milijuna doktora dentalne medicine na više od 25 jezika širom svijeta, a online čitanost dodatno raste. Kako bismo se usredotočili na najrelevantnija ažuriranja u različitim kategorijama, uključujući sažetke kliničkih studija, poslovne vijesti i intervjue s ključnim vođama javnog mnijenja u dentalnoj industriji, željeli bismo čuti i vaše mišljenje.

Gdje trebamo vaše prijedloge i sugestije?

Kako biste ocijenili relevantnost sadržaja na našoj internetskoj stranici? Koliko je korisna naša internetska stranica? Koje vas teme zapravo interesiraju? Na sva ova i mnoga druga pitanja moći ćete odgovoriti u našoj anketi gdje ćete imati priliku dati iskrene odgovore o onome što vam se već sviđa i što mislite da bismo mogli promijeniti.

Kako možete sudjelovati?

Da biste sudjelovali u anketi, jednostavno kliknite ovdje i ispunite obrazac. Trebat će manje od pet minuta vašeg vremena. Ako naša pitanja ne pokrivaju sve vaše nedoumice ili želje i ako imate konkretnije odgovore i komentare za nas, možete nam na kraju obrasca detaljnije napisati kako se možemo poboljšati.

Svi sudionici koji sudjeluju u istraživanju dobit će besplatnu pretplatu na jedno od online izdanja stručnih časopisa po izboru, izdanih od Dental Tribune International. Pretplata će vrijediti godinu dana.

Kako obrađujemo vaše podatke?

Naravno, vaše je sudjelovanje u potpunosti dobrovoljno i niti jedna informacija koju nam date neće biti dijeljena s trećom stranom. Odgovori koje predate obrađivat će se samo s jednom svrhom, da nam pomognu da jasno razumijemo što očekujete od DTI-ja u budućnosti i da naš sadržaj u svim medijima bude istinski odraz interesa i želja naših čitatelja širom svijeta.

____________________

Prije samog ispunjavanja ankete, u desnom gornjem kutu ankete možete odabrati jezik. 

ISPUNITE ANKETU OVDJE :  https://forms.office.com/r/2eKSxrdDur

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna