rat u ukrajini

Ukrajina je popularno odredište za međunarodne studente dentalne medicine i medicine, a invazija Rusije na zemlju rezultirala je previranjima za 77.000 međunarodnih studenata koji su bili u zemlji kada je počeo rat. (Slika: rfranca/Shutterstock)

Rat u Ukrajini izazvao kaos među međunarodnim studentima dentalne medicine

ABUJA, Nigerija: Medicinsko i stomatološko vijeće Nigerije (MDCN) priopćilo je u lipnju da neće priznati medicinske i stomatološke diplome dobivene s ukrajinskih sveučilišta 2022. godine. Diplomirani studenti dentalne medicine u zemlji morali su čekati gotovo dva mučna tjedna prije nego što su se odluci usprotivili nigerijski zakonodavci. Ukrajina je popularno odredište za tercijarno obrazovanje studenata dentalne medicine, a razvoj događaja u Nigeriji pokazuje da poremećaji na njihovim studijima i traumama koje proizlaze iz ruske invazije na zemlju nisu jedine teškoće s kojima se studenti suočavaju.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna