Pripreme za Mallorcu: MIS Globalna konferencija

MALLORCA, Španjolska: Od 12. do 15. rujna u Palma de Mallorci, nadolazeća MIS Globalna konferencija staviti će naglasak na najnovije trendove u dentalnoj implantologiji. Usredotočujući se na najnovije inovacije i digitalne protokole, očekuje se da će događaj privući široku međunarodnu publiku i potaknuti daljnji napredak u kliničkim praksama. Prema Tali Jacoby, direktorici proizvoda i marketinga u MIS Implants Technologies, tvrtka je posebno uzbuđena zbog susreta s MIS zajednicom, koja ima snažan obiteljski osjećaj i pomaže da događaj bude jedinstven.

Trodnevna konferencija iskoristit će vrijedne spoznaje koje je MIS stekao i primijenio u praksi tijekom pet prethodnih izdanja ovog događanja. Kombinirajući vrhunski znanstveni program sa snažnim mogućnostima umrežavanja, MIS prepoznaje važnost stvaranja snažne zajednice unutar industrije dentalnih implantata. Tvrtka se pozicionirala kao pružatelj sveobuhvatnog 360° pristupa implantologiji, a polaznici mogu očekivati ​​holistički program koji ima za cilj odgovoriti na sve aspekte kliničkih potreba.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna