Stručni časopis za minimalno invazivnu estetsku i anti-age medicinu

O ČASOPISU

Vizija časopisa Esthetic Design je publiciranje članka isključivo vezanih za minimalno invazivne, nekirurške i anti-age metode u estetici lica i tijela.

Uz stručne teme, ostali sadržaj u časopisu biti će također vezan za estetiku kroz članke i ponude vezane za zdravlje, ljepotu, rejuvenaciju i unutarnju obnovu. Časopis, kao takav, jedini je u Hrvatskoj.

Distribuirati će se isključivo liječnicima raznih specijalnosti koji se bave ovom granom medicine. Distribucija časopisa planirana je za početak za Hrvatsko tržište, a kasnije i šire u regiji.

Dodatne pogodnosti i ponude isključivo će biti usmjerene za doktore medicine, a kasnije i pretplatnike na časopis.

Tekstovi i članci tematski će biti vezani za svjetske aktualnosti i novosti u estetskoj medicini, pisani od strane domaćih i stranih autora, doktora medicine.

Online predbilježba na časopis ESTHETIC DESIGN

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna