Pandemija bolesti COVID-19 uzela je svoj danak mladim stomatolozima u Velikoj Britaniji i mnogi su sada u nedoumici oko svoje budućnosti na području stomatologije. (Slika: LightField Studios/Shutterstock)

Pandemija bolesti COVID-19: mladi stomatolozi zabrinuti, sumnjaju u svoju budućnost u stomatološkoj branši

LONDON, UK: Organizacija Dental Protection kaže da veliki zaostatak u liječenju pacijenata, dugotrajna posljedica pandemije, negativno utječe na dobrobit gotovo polovice mladih stomatologa u Ujedinjenom Kraljevstvu. Organizacija je ispitala britanske stomatologe koji imaju do pet godina radnog iskustva i izvijestila da su izvještaji izrazito zabrinjavajući.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna