Ovo je kozmetički proizvod koji se proda svakih 30 sekundi diljem svijeta

Alpha H ‘Liquid Gold’ je nagrađivani proizvod koji se može naći u kozmetičkim ormarićima modela, dermatologa i beauty urednika diljem svijeta 
Nagrađivani kozmetički proizvod koji koriste modeli i dermatolozi diljem svijeta leti s polica, a svakih 30 sekundi se proda jedna bočica.Obožavatelji Liquid Gold iz Alpha H brenda kažu da proizvod djeluje u vrlo kratkom roku kako bi obnovio kožu, te pomladio i osvježio ten.

Australska skincare kompanija sa sjedištem na Gold Coastu već više od 20 godina može se pohvaliti vjernim obožavateljima, zahvaljujući nizu visoko koncentriranih i učinkovitih proizvoda koji koži daju prekrasan zdravi sjaj.

Proizvod koji je proslavio Alpha-H je Liquid Gold – obožavatelji ga zovu „mladost u bočici“.

Liquid Gold ima posebnu formulu u kojoj kombinira pet posto glikolne kiseline s hidratantnim glicerinom, hidroliziranom svilom za sprječavanje gubitka vode te ekstraktom korijena sladića za postizanje blistavog tena.

Glikolna kiselina u ovom pilingu je nježan, ali vrlo učinkovit anti-age sastojak koji ubrzava izmjenu stanica kože bez mehaničkog pilinga koji koži može naštetiti.

U svakom slučaju, bilo koji proizvod glikolne kiseline mogao bi to učiniti, ali ono što Alpha-H Liquid Gold čini drugačijim je njegov pH. Alpha-H je ovom proizvodu dao nizak pH od 2,8 do 3,0, što „privremeno debalansira barijeru kože“.  Zvuči pomalo zastrašujuće, ali nije. To jednostavno znači da proizvod može prodrijeti na dubljoj razini od uobičajene kiseline.

Nagrađivani tretman za obnovu teksture kože koristi vrhunsku formulaciju s niskim pH i pomaže u smanjenju postojećih bora, hiperpigmentacija i oštećenja od sunca. Koži sklonoj aknama pomoći će „očistiti“ ten.

Ovaj moćni tretman vrši ulogu tonika, kemijskog pilinga, seruma i losiona.

Alpha-H proizvodi dostupni su za kupnju u www.Lily.hr 

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna