Opet je Primetime!

Dentsply Sirona ponosno predstavlja Primeprint Solution – medicinski 3D ispisni sustav!

Primeprint Solution medicinski je 3D ispisni sustav koji će vam pomoći proširiti ponudu usluga vaše dentalne ordinacije ili laboratorija uz izvanredno korisničko iskustvo. 3D ispis, proces pranja i svjetlosna polimerizacija osigurani su visoko automatiziranim procesima.

Primeprint Solution sastoji se od Primeprint Full HD 3D pisača koji omogućuje korisniku ispis biokompatibilnih proizvoda s ponovljivim i točnim rezultatima te jedinice za naknadnu obradu (PPU) koja obavlja sve potrebne korake bez dugotrajne završne ručne obrade (predpranje, završno pranje, sušenje, svjetlosna polimerizacija).

Sustav upotrebljava inLab CAM softver koji je posebno dizajniran za Denstply Sirona proizvodne jedinice.  Softver kontrolira sve potrebne ispisne i post-ispisne korake obrade na potpuno automatiziran način i prati cijeli proces do uklanjanja platforme za izgradnju iz jedinice za naknadnu obradu čime omogućava fleksibilnu integraciju i besprijekorne radne protokole temeljene na podacima o restauracijama dobivenim iz različitih mogućih izvora. Softver za dizajniranje CEREC ili inLab CAD automatski uzimaju u obzir potrebne parametre za 3D ispis s Primeprintom. Za korisnike CAD softvera drugog proizvođača, podaci o konstrukciji u STL formatu mogu se jednostavno uvesti u inLab CAM softver.

Razvijen je koncept inteligentnog rukovanja za sigurnu i čistu upotrebu bez direktnog kontakta s materijalom i RFID kodiranjem tijekom cijelog procesa proizvodnje. Svaka vrsta materijala za ispis označena je drugom bojom, koja se odražava u inLab CAM softveru za brzu orijentaciju, ispravan odabir i lako prepoznatljivu pohranu. Nakon što je uložak materijala umetnut u Primeprint, inLab CAM softver automatski ih uparuje i identificira kao jedinicu. Zahvaljujući RFID oznakama, softver prati razinu punjenja svake jedinice materijala kako bi pokazao kada je potrebna zamjena.

Proces proizvodnje u skladu je s Uredbom o medicinskim proizvodima.

Razmišljajte dalje od početne investicije i ostvarite puni financijski potencijal tako što ćete izabrati proizvodnju u vlastitoj ordinaciji upotrebom pametne 3D ispisne tehnologije uz Primeprint sustav!

www.dentsplysirona.com/primeprint
Dentsply Sirona CEE South
Betinska 1, 10010 Zagreb
+385 1 5497 919
office.ceesouth@dentsplysirona.com
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna