Većina pacijenata čita recenzije na Internetu prije nego što odabere liječnika. (fotografija: deniskomarov – stock.adobe.com)

Online recenzije liječnika vrlo su važne pacijentima

BONN – Mnogi pacijenti traže ordinacije, klinike, domove za njegu ili druge medicinske ustanove putem interneta: 55 posto korisnika interneta barem povremeno čita online recenzije prije nego što odabere mjesto liječenja. Ukupno 17 posto ispitanika napisalo je online recenziju liječnika ili medicinskih ustanova. To je rezultat reprezentativne ankete koja je obuhvatila 1144 osobe u Njemačkoj u dobi od 16 i više godina.

Sukladno tomu, 34 posto ispitanika čita ocjene pri odabiru klinike i liječnika. Petina (22 posto) čita online recenzije medicinskih ordinacija i ustanova, npr. za fizioterapiju ili alternativne liječnike. Ukupno 17 posto ispitanika čita online recenzije o rehabilitacijskim ustanovama, a 13 posto o ustanovama za njegu. Ljudi dijele iskustva koja su stekli s liječnicima ili ustanovama na internetskim platformama kao što su jameda.de, sanego.de ili putem Google recenzija.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna