Većina pacijenata čita recenzije na Internetu prije nego što odabere liječnika. (fotografija: deniskomarov – stock.adobe.com)

Online recenzije liječnika vrlo su važne pacijentima

BONN – Mnogi pacijenti traže ordinacije, klinike, domove za njegu ili druge medicinske ustanove putem interneta: 55 posto korisnika interneta barem povremeno čita online recenzije prije nego što odabere mjesto liječenja. Ukupno 17 posto ispitanika napisalo je online recenziju liječnika ili medicinskih ustanova. To je rezultat reprezentativne ankete koja je obuhvatila 1144 osobe u Njemačkoj u dobi od 16 i više godina.

Sukladno tomu, 34 posto ispitanika čita ocjene pri odabiru klinike i liječnika. Petina (22 posto) čita online recenzije medicinskih ordinacija i ustanova, npr. za fizioterapiju ili alternativne liječnike. Ukupno 17 posto ispitanika čita online recenzije o rehabilitacijskim ustanovama, a 13 posto o ustanovama za njegu. Ljudi dijele iskustva koja su stekli s liječnicima ili ustanovama na internetskim platformama kao što su jameda.de, sanego.de ili putem Google recenzija.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna