Odbrojavanje do IDS-a 2021.

Autor: doc. dr. sc. Slađana Milardović

International Dental Show (IDS) 2021. na jesen otvara svoja vrata 39. puta. Vodeći svjetski stomatološki sajam prvotno se trebao održati od 10. do 13. ožujka, ali su organizatori u prosincu prošle godine odlučili odgoditi ga na 22. do 25. rujna 2021.

Prvi put ove godine održat će se hibridni format IDS-a pri čemu će se sadržaji prezentirati osobno i virtualno. Da bi to omogućili, organizatori Koelnmesse i Udruženje njemačke stomatološke industrije razvili su digitalnu platformu IDSconnect.

“Zajedno s fizičkom izložbom, IDSconnect će ponuditi informacije o proizvodima i sistemskim rješenjima te će omogućiti posjećivanje webinara, konferencija za tisak, događaja i individualnih razgovora s klijentima”, napomenuo je Markus Oster, voditelj poslovne jedinice za upravljanje sajmovima u Koelnmesseu. “To će omogućiti međunarodni odjek u kombinaciji s osobnim iskustvom na sajmu.”

“Unatoč okolnostima koje su i dalje izazovne u nekim zemljama i regijama, već bilježimo velik broj registracija i na domaćem i na međunarodnom nivou, a nove registracije dolaze svaki dan”, rekao je Oster za DTI .

Objavljeno u časopisu Dental Tribune Hr. 2-2021

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna