pcr

Istraživači su razvili brzi test na rak usne šupljine kako bi unaprijedili rano otkrivanje raka i već su ga potvrdili kod pacijenata iz Kine, Indije i Velike Britanije. (Slika: valiantsin suprunovich/Shutterstock)

Očekivanja da će novi PCR-test unaprijediti otkrivanje i liječenje raka usne šupljine

LONDON, UK: U nastojanju da unaprijede otkrivanje i liječenje raka usne šupljine, istraživači sa Sveučilišta Queen Mary iz Londona razvili su prvi test lančane reakcije polimerazom (PCR) za otkrivanje raka usne šupljine. Osim davanja brzih rezultata, test, nazvan kvantitativni sustav dijagnosticiranja malignog indeksa (qMIDS), isplativ je i jednostavan za upotrebu te može smanjiti pritisak na trošak zdravstvene usluge u zemlji.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna