Svjetska stomatološka federacija (FDI) objavila je datume svog Svjetskog stomatološkog kongresa 2023. i raduje se što će stomatološkim stručnjacima poželjeti dobrodošlicu u Sydneyju, najvećem gradu u Australiji. (Slika: Taras Vyshnya/Shutterstock)

Objavljeni datumi za FDI-ev kongres 2023.

ŽENEVA, Švicarska: Svjetska stomatološka federacija (FDI) nedavno je objavila da će se – nakon četiri duge godine – FDI-ev Svjetski stomatološki kongres vratiti svom izvornom formatu licem u lice. U organizaciji s Australskim stomatološkim udruženjem, događaj 2023. održat će se u Sydneyju u Australiji od 24. do 27. rujna 2023. i ponudit će opsežan znanstveni program, interaktivne forume i stomatološku izložbu održavajući stomatološke stručnjake u tijeku o najnovijim spoznajama i napretkom u stomatologiji.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna