O nama

Marketinška agencija Dental Media Grupa d.o.o.

Dental Media Grupa d.o.o. jedina je specijalizirana marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja potpune i kvalitetne usluge krajnjemu korisniku.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Službeno smo počeli s radom 15.10. 2007. godine i u kratkome razdoblju postigli  zavidne poslovne rezultate i postali prepoznatljivi po svjetski poznatom stručnom stomatološkom časopisu “Dental Tribune International“ čiji smo nositelji franšize.

Od 2013. godine organiziramo edukacije za doktore dentalne medicine vezane za primjenu hijaluronskih filera i Botulinim toxina tipa A u estetici lica, a od 2015. godine partneri smo s Hrvatskim društvom za estetiku lica (HDEL) HLZ-a kao i suorganizator svih Međunarodnih stručnih simpozija.

Kreirali smo 2 nova časopisa Smile i Dental Design koji su od 2020. godine prešli u vlasništvo Hrvatske komore dentalne medicine.

Pokrenuli smo i edukacije usmjerene ka jačanju mekih vještina u stomatologiji – BIZ Edukacije.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune HR, od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT, kao i nova interaktivna web stranica DentalMediaNews.

Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i staro/novo izdanje časopisa Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Svi pretplatnici na časopis “Dental Tribune International“ ostvaruju pravo na 2 boda za stručnu edukaciju koja dodjeljuje Hrvatska komora dentalne medicine u Republici Hrvatskoj. Časopis je priznat i odobren i od Ministarstva zdravstva.

Svi pretplatnici na časopis DT ostvaruju i dodatne pogodnosti i popuste za sve stručne događaje u organizaciji “Dental Media Grupe d.o.o.,“ kao i za sudjelovanje na događajima naših partnera.

Dental Media Grupa, kao specijalizirana agencija u dentalnoj medicini, svoju ponudu prilagođava doktorima dentalne medicine kroz potpunu marketinšku podršku.

Formirali smo stručni tim koji će svojim profesionalnim kompetencijama pomoći istaknuti vaš brand i pronaći vaše ciljane klijente/pacijente, a samim tim ojačati i poslovanje vaše ordinacije ili klinike

ISKORISTITE NAŠE DIGITALNE KANALE

S nama garantirano najbolje možete iskoristiti potencijale društvenih mreža i oglašavanja na internetu kroz sve alate digitalnog marketinga.

OJAČAJTE SVOJ BREND

U ponudi imamo kompletnu podršku od online oglašavanje, izrade i pripreme materijala, vođenja društvenih mreža, email marketinga, izrade web stranica do CRM sustava za kvalitetno upravljanje odnosima s pacijentima.

INFO ZA OGLAŠIVAČE

Časopis “Dental Tribune International“ distribuira se na tržište Republike Hrvatske u nakladi od 4. 000 primjeraka svim doktorima dentalne medicine. Godišnje 4 izdanja časopisa.

Časopis se distribuira svim doktorima dentalne medicine, klinikama, domovima zdravlja i Stomatološkim fakultetima u Republici Hrvatskoj, distributerima stomatološke opreme i materijala i HKDM-u.

Dental Media Grupa d.o.o. kroz časopis Dental Tribune International omogućava  svim zainteresiranim klijentima interaktivne marketinške i promotivne aktivnosti usmjerene ka ciljanoj skupini potencijalnih kupaca – doktori dentalne medicine.

Svi marketinški alati u ponudi osmišljeni su s ciljem ostvarivanja boljih prodajnih i poslovnih rezultata naših klijenata i partnera, što nas čini jedinstvenim na tržištu.

Osim promoviranja kroz časopis Dental Tribune u ponudi su i slijedeći marketinški alati:

  • Prepoznatljivi, jedinstveni dentalni E-newsletter koji šaljemo svakoga mjeseca na više od 8000 E-mail adresa doktora dentalne medicine u regiji ( HR, BiH, SLO, SRB)
  • E-blast ( E-newsletter samo s materijalom klijenta), kreiran po željama klijenta, jedan je od marketinških alata u našoj ponudi s najvišom interakcijom s potencijalnim kupcima
  • FB Dental Media Grupa – Dental Tribune profil
  • Insertacije letaka, kataloga klijenata putem časopisa DTI
  • Klikabilni banneri unutar online izdanja časopisa DTI
  • Organizacije strukovnih događanja
  • Medijsko pokroviteljstvo

MEDIA KIT 2023.

Za sve upite vezano za uvjete oglašavanja, rokove slanja materijala, godišnje ugovore i ostale mogućnosti suradnje kontaktirajte nas izravno na info@dentalmedia.hr ili na broj telefona +385 91 6370 042

Prelistajte na hrvatskom

Obratite nam se s povjerenjem, mi smo tu zbog vas.

“Dental Media Grupa d.o.o.“

Sanela Drobnjak, dipl. oec.

Tražite kvalitetnu marketinšku uslugu prema ciljanoj grupi klijenata?

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna