Nedavni dokument daje smjernice općim stomatolozima o tome kako postupiti u slučajevima oralnih potencijalno malignih bolesti nakon što se njihovi pacijenti vrate sa specijalističkog liječenja. (Slika: Karan Bunjean/Shutterstock)

Nove smjernice za skrb o pacijentima s oralnim potencijalno malignim poremećajima

LONDON, UK: Stomatolozi opće prakse (GDP) sada imaju jasnije preporuke na koje se mogu pozvati za uspješno praćenje i liječenje oralnih potencijalno malignih bolesti (OPMD) kod pacijenata koji su otpušteni iz specijaliziranih oralnih ili maksilofacijalnih bolničkih odjela. Na temelju savjeta grupe od osam sveučilišta, istraživačkih instituta i zdravstvenih programa diljem Europe, edukativni članak opisuje bitnu simptomatologiju, povezane rizike i najbolja iskustva  za praćenje u dentalnim ordinacijama opće prakse koji prethodno nisu imali službene smjernice za naknadnu skrb u takvim slučajevima.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna