terapija protiv karcinoma

Istraživači su otkrili da kombinirana kemoterapija i radioterapija, a posebno zračenje na području glave i vrata, povećava rizik od razvojnih anomalija zuba kod osoba koje su preživjele rak u djetinjstvu. (Slika: Palchik Kseniya/Shutterstock)

Nova studija ispituje učinke različitih terapija protiv karcinoma na oralno zdravlje

JERUZALEM, Izrael: Ranije je utvrđeno da odrasli koji su podvrgnuti liječenju karcinoma mogu imati zubne anomalije. Međutim, nijedno istraživanje do danas nije ispitalo učinke posebnog liječenja karcinoma na zdravlje zuba. Popunjavajući prazninu svojom nedavnom studijom, izraelski istraživači otkrili su da se razvijene zubne anomalije (DDA) razlikuju u osobama koje su preživjele rak u djetinjstvu, ovisno o vrsti primijenjenog onkološkog liječenja. Nalazi bi mogli pomoći u identificiranju djece koja su liječena od karcinoma i koja imaju povećan rizik od razvoja problema s oralni zdravljem.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna