Nedavno norveško istraživanje izvijestilo je o neliječenom zubnom karijesu u više od polovice sudionika tijekom posljednjih 45 godina. (Slika: ittipon/Shutterstock)

Najveća studija o zubnom karijesu u norveškoj odrasloj populaciji

OSLO, Norveška: U želji da popune prazninu u dostupnim epidemiološkim podacima o trenutnoj situaciji oralnog zdravlja u Norveškoj, istraživači su nedavno procijenili prevalenciju zubnog karijesa među odraslim osobama u središnjoj Norveškoj i promatrali promjene u posljednjih 45 godina. Studija, koja je najveća studija o oralnom zdravlju provedena u Norveškoj, izvijestila je da je došlo do općeg smanjenja zubnog karijesa tijekom posljednja četiri i pol desetljeća, ali je istaknuto da je neliječeni zubni karijes prilično čest problem u studijskoj populaciji koji treba hitno riješiti.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna