Muškarci s parodontitisom

Nedavna studija je otkrila da erektilna disfunkcija kod muškaraca s parodontitisom može biti rani znak kardiovaskularnih bolesti. (Slika: Maridav/Shutterstock)

Muškarci s parodontitisom i erektilnom disfunkcijom vjerojatnije će više patiti od ozbiljnih kardiovaskularnih simptoma, kaže studija

GRANADA, Španjolska: Studija koju su vodili istraživači sa Sveučilišta u Granadi nedavno je iznijela podatke da muškarci s parodontitisom kojima je također dijagnosticirana erektilna disfunkcija (ED) imaju gotovo četiri puta veću vjerojatnost da će pretrpjeti veliki štetni kardiovaskularni zdravstveni problem, uključujući cerebralni infarkt i kardiovaskularnu smrt. Utvrđeno je da se patologije javljaju otprilike četiri godine nakon što je dijagnosticirana seksualna disfunkcija.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna