Digitalna tehnologija unaprijedila je tijek rada u stomatološkoj praksi tijekom posljednjih godina.

Možemo li upotrijebiti riječ “trajno” kada je riječ o onome što radimo u stomatologiji?

Kao što svi znamo, stomatologija je posvećena razumijevanju procesa u usnoj šupljini, međučeljusnih odnosa, sanaciji karijesa, rekonstrukciji djelomično ili potpuno frakturiranih zubi, nadoknadi zubi koji nedostaju, estetici, kreiranju lijepog osmijeha, poravnavanju zubi, korekciji odstupanja u zagrizu i puno, puno više. Bez obzira na to što mi kao kliničari činimo za svoje pacijente, postavlja se pitanje postoje li uopće rješenja koja bi se mogla nazvati trajnima.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna