mentalno zdravlje stomatologa

U studiji se pokazalo da se simptomi anksioznosti i depresije s vremenom razlikuju u stupnju, a stope anksioznosti su bile veće od depresije. (Slika: Robert Petrovic/Shutterstock)

Mentalno zdravlje stomatologa i dentalnih higijeničara fluktuiralo je tijekom COVID-19, izvještava studija

CHICAGO, SAD: U prvoj poznatoj američkoj studiji takve vrste, istraživači su nedavno procijenili mentalno zdravlje stomatologa koji su bili na“ prvoj liniji“ i dentalnih higijeničara tijekom pandemije COVID-19. Otkrili su da su stomatološki zdravstveni radnici izvijestili o različitim stupnjevima simptoma anksioznosti i depresije tijekom vrhunca pandemije. Osim toga, studija je prva ispitala povezanost između cjepiva protiv COVID-19 i mentalnog zdravlja i izvijestila da su cijepljeni stomatološki zdravstveni radnici pokazali manju učestalost simptoma anksioznosti u usporedbi s necijepljenim.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna