Utvrđeno je da materijal inspiriran dagnjama poboljšava trajnost vezivanja smole - dentina i dugovječnost zubnih ispuna. (Slika: CE Newman/Shutterstock)

Materijal nadahnut dagnjama poboljšava vezivanje materijala dentalnih ispuna

HONG KONG, Kina: Vlaga je jedan od najvećih izazova za zubne ispune jer smanjuje učinak ljepila. Kako bi prevladali ovu zapreku, istraživači sa Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Hong Kongu (HKU), Sveučilišta Wuhan i bolnice Shenzhen Sveučilišta u Pekingu okrenuli su se prirodi i pronašli odgovor u sjedinjenju dobivenom od dagnji. Nakon proučavanja njihova djelovanja u različitim testovima, otkrili su da materijal može poboljšati trajnost vezivanja dentina, a time i dugovječnost zubnih ispuna.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna