Ljetni make up

Ljetni make up je inače uvijek predodređen da bude lagan, a i mi se teže odlučimo na tešku šminku kao što to radimo po zimi. Ovo doba godine je zato idealna da bude sjajan i još malo sjajan, rekli bi Englezi Glow.  Tako se naš ljetni glow postiže highlighterom tj. sjajilom koji mogu biti u nijansi tena, tako da cijeloj koži lica da predivan sjaj. Naravno da sjajilo možete i strateški pozicionirati na vašem licu i istaknuti sve vaše pluseve.

Za prirodni glam look najbolje je da rumenilo, bronzer ili sjenilo birate u tonovima koje idu na zlatno i tome daju prirodan, topao, rekli bi savršeni ljetni make up. 

Iako je najviše popularan tijekom ljeta, bronzer se koristi i kroz ostatak godine. Pruža efekt osunčane kože, no najviše ćete od njega izvući kada ste već lagano preplanuli. Daje predivan sjaj i svježinu koži, a mi vam preporučamo Max Factor Miracle Sheer Gel za 60kn i NARS bronzer u prahu za 280 kuna.

Foto:  Dejan Miličević 

Model: Aleksandra Tanasković

Make up i hair:  Marko Nikolić

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna