prvi stomatološki posjet

Studija istraživača sa Sveučilišta u Kairu otkrila je da najmanje 8 do 10 % djece mlađe od pet godina ima klinički značajne i narušene probleme s mentalnim zdravljem. (Slika: No-Te Eksarunchai/Shutterstock)

Korištenje upitnikom o snagama i poteškoćama za predviđanje ponašanja djece tijekom prvog stomatološkog posjeta

GIZA, Egipat: Studija istraživača sa Sveučilišta u Kairu imala je za cilj identificirati psihološke atribute kod djece koja su se koristila upitnikom o bihevioralnom probiru “Snage i poteškoće (SDQ) prije prvog stomatološkog liječenja“. Pronašli su snažnu korelaciju između ukupnih rezultata poteškoća i ponašanja djece i zaključili da identificiranje psiholoških poremećaja pomaže stomatolozima u planiranju i pružanju učinkovitijeg pedijatrijskog liječenja.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna