STVORENI ZA KRETANJE

Knjiga Tomislava Dolušića

Knjiga govori o tome kako postati zdraviji, funkcionalniji i dugovječniji.

Majka Priroda nije nas kreirala tako da budemo nepokretni, pretili i ovisni o lijekovima. Upravo suprotno.

Stvoreni smo da budemo zdravi, funkcionalni i dugovječni. Stvoreni smo za kretanje!

Tajna zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti:

pravilno disanje, kretanje, zdrava prehrana, oporavak i boravak u prirodi.

Svih pet čimbenika, stupova zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti, prvo treba osvijestiti. Suočiti se sa samim sobom, pogledati sebi u oči. Što doista od navedenog činim ili ne činim te kako to mogu promijeniti. Zatim napraviti taj prvi korak, iskoračiti iz začaranog kruga, svoje komforne zone.

„Naglasak je u ovoj knjizi na disanju i pokretu, to jest funkcionalnom treningu sustavima funkcionalnog treninga koje sam kreirao u posljednjih desetak godina.“

Nakon 30 godina sportske i trenerske karijere te 15-godišnjeg predavačkog iskustva na raznim edukacijama iz područja zdravlja i fitnessa, odlučio sam svoje znanje i iskustvo podijeliti u ovoj knjizi. Na što jednostavniji i praktičniji način.

U uvodu sam naznačio važnost svih pet stupova funkcionalnosti i dugovječnosti, a poglavlja donose sve što sam smatrao bitnim pojasniti, uz mnogo praktičnih vježbi i programa koje odmah možete isprobati.

Sva poglavlja su povezana, interaktivno, QR kodom s našim internetskim stranicama te s našim @Hard body Workout YouTube kanalom na kojem se nalazi 250 + videotreninga, emisija o disanju, vježbi i protokola. Ona su odličan dodatak svemu ovdje napisanom te sve skupa čini cjelinu kako biste što brže i jednostavnije usvojili i prakticirali vježbe i programe. Sav sadržaj, svi programi i vježbe su na našim internetskim stranicama

www.hard-body.com.hr i www.born2flow.com te YouTube kanalu, besplatni i svima dostupni.

Premijera knjige je zakazana za 15. veljače 2023., a moći će se naručiti preko internetske stranice www.born2flow.com uz promo kod Estethic & Design dobivate 20 % popusta na cijenu knjige.

Knjiga sadrži 350 stranica u boji, nudi vam veliki broj funkcionalnih vježbi, uz šest kompletnih trening programa s vlastitim tijelom i s girjom, za sve razine. Vježbe su praktične i lako se prate preko laptopa ili mobitela, možete ih izvoditi gdje god poželite, u udobnosti vašeg doma, u parku, na plaži… Knjiga također sadrži planove prehrane za dugovječnost, kao i mnogo vježbi disanja, koje su jednostavno objašnjene i prilagođene rekreativcima, kao i vrhunskim sportašima. Krenimo na zajedničko putovanje do optimalnog zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti.

Jer mi smo doista - STVORENI ZA KRETANJE!

Tomislav Dolušić, prof. kinezologije

Mob: +385 91 527 1374 | Mail: tomislav@dreamgym.hr

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna