Istraživači iz Italije otkrili su da incidencija hipogeuzije kod dugotrajnih pacijenata oboljelih od COVID-19 može biti pogrešno visoka. (Slika: polkadot_photo/Shutterstock)

Jeli gubitak okusa precijenjen među pacijentima oboljelim od COVID-19?

TRST, Italija: Većina pacijenata oboljelih od bolesti COVID-19 sama prijavljuje disfunkciju mirisa i okusa, što čini ove simptome bolesti među najčešćim i onima koji najčešće zahvaćaju usnu šupljinu. Istraživači u Italiji, međutim, otkrili su da prevalencija hipogeuzije tri mjeseca nakon pojave simptoma može biti znatno niža nego što to pokazuje broj slučaja koje prijavljuju pacijenti.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna