Kako bi se smanjilo opterećenje i bol u vratu, preporuča se da se vrt nagne uvlačenjem brade unutra (Slika: Marcin Balcerzak/Shutterstock)

Istraživanje utvrđuje čimbenike povezane s radom koji čuvaju zdravlje
 
By Franziska Beier, Dental Tribune International
November 26, 2021

LINKÖPING, Švedska: Rijetka su istraživanja usredotočena na čimbenike koji su povezani s dobrobiti i zdravim profesionalnim životom pružatelja oralno-zdravstvene zaštite. Istraživači iz različitih zdravstvenih tijela u Švedskoj proveli su istraživanje čiji je cilj analizirati koji organizacijski, radni i zdravstveni čimbenici pridonose tome da pružatelji oralno-zdravstvene zaštite ostaju zdravi na poslu.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna