izbjeljivanje zuba

Nedavno istraživanje primjene nanočestica u izbjeljivanju zuba sugerirao je da bi iste mogle postati najbolja i najsigurnija sredstva za izbjeljivanje zuba. (Slika: Shutterstock/MarcinK3333)

Istraživanje sugerira da upotreba nanočestica može biti bolji način za izbjeljivanje zuba

SEUL, Južna Koreja: Pregledom istraživača sa Sveučilišta Sungkyunkwan u Južnoj Koreji sugerirano je da bi određene vrste nanočestica mogle biti sljedeće vodeće rješenje za izbjeljivanje zuba. Ranije nepouzdane zbog mogućnosti nanošenja štete ako se upotrebljavaju za invazivne postupke izbjeljivanja, dokazano je da mnoge nanočestice poboljšavaju izbjeljivanje kada se upotrebljavaju na neinvazivne načine i dodatno pružaju antibakterijska, protuupalna i remineralizacijska svojstva.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna