Nedavno istraživanje pokazalo je da su mnogi ljudi postali svjesniji svojih zubi kao rezultat videopoziva. (Slika: Follow Focus/Shutterstock)

Istraživanje ističe utjecaj videopoziva na osjećaj samosvijesti kada se nasmijete

 
By Brendan Day, Dental Tribune International

LONDON, UK: Iako su videopozivi postali dio svakodnevnog posla za mnoge stručnjake tijekom pandemije, njihovo povećano integriranje imalo je neke neželjene posljedice. Novo istraživanje koje su zajedno proveli Oral Health Foundation (OHF) i Align Technology otkrilo je da je više od polovice (58 %) odraslih Britanaca promijenilo način na koji vide svoj osmijeh kao rezultat ovih tehnologija video sastanaka.

 

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna