Nedavna studija pokazala je da je viša razina društvene izolacije povezana s manjim brojem prirodnih zuba kod starijih osoba u Kini. (Slika: SUKJAI PHOTO/Shutterstock)

Istraživanje dovodi u vezu društvenu izolaciju s manjim brojem zuba kod starijih osoba

NEW YORK, SAD/SHANGHAI, Kina: Brojni dokazi pokazuju da društvena izolacija i usamljenost mogu utjecati na cjelokupno zdravlje i dobrobit. U novoj studiji istraživači su pokušali ispitati mogu li ta iskustva također biti štetna za oralno zdravlje. Otkrili su da će starijim osobama koje su socijalno izolirane vjerojatnije nedostajati zubi i da će izgubiti zube brže tijekom vremena u usporedbi s onima koji imaju više društvene interakcije.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna