INFO ZA OGLAŠIVAČE

Ako trebate učinkovit i efikasan medijski alat da prenesete Vašu marketinšku poruku ciljanoj grupi potencijalnih klijenata hrvatsko izdanje časopisa Dental Tribune pravi je izbor za Vas.  

Dental Tribune International

Vodeći je svjetski stručni časopis namijenjen doktorima dentalne medicine

Hrvatsko izdanje stručnog časopisa Dental Tribune odobreno je od Ministarstva zdravlja, a Hrvatska komora dentalne medicine odobrila je 2 boda godišnje za stručno usavršavanje kroz indeksirane i stručne časopise svim doktorima dentalne medicine – pretplatnicima na časopis.

Tiskano izdanje časopisa distribuira se 4 puta godišnje u nakladi od 4.000 primjeraka, a od 2021. godine časopis je dostupan i u digitalnom izdanju te zajedno s novom web stranicom Dental&Esthetic news ima znatno veći doseg na tržištu kako Hrvatske tako i cijele regije.

Časopis se distribuira svim doktorima dentalne medicine, klinikama, domovima zdravlja i Stomatološkim fakultetima u Republici Hrvatskoj, distributerima stomatološke opreme i materijala kao i HKDM-u.

Dental Media Grupa d.o.o., kao nosioc franšize, kroz časopis Dental Tribune International omogućava svim zainteresiranim klijentima interaktivne marketinške i promotivne aktivnosti usmjerene ka ciljanoj skupini potencijalnih kupaca u Hrvatskoj – doktori dentalne medicine.

Svi marketinški alati u ponudi osmišljeni su s ciljem ostvarivanja boljih prodajnih i poslovnih rezultata naših klijenata i partnera, što nas čini jedinstvenim na tržištu.

Osim promoviranja kroz časopis Dental Tribune u ponudi su i slijedeći marketinški alati:

Prepoznatljivi, jedinstveni dentalni E-newsletter koji šaljemo svakoga mjeseca na više od 5000 e-mail adresa doktora dentalne medicine ( banneri, članci, novi proizvodi…)

E-Blast ( E-newsletter samo s materijalom klijenta) kreiran po željama klijenta, jedan je od marketinških alata u našoj ponudi s najvišom interakcijom s potencijalnim kupcima

Web stranica Dental&Esthetic news sadržajno je orijentirana ka doktorima dentalne medicine i nudi brojne mogućnosti interaktivnog oglašavanja i promocije

FB, Instagram i Linkedin profili za dodatnu promociju sadržaja

Insertacije letaka, kataloga klijenata putem časopisa DT

Klikabilni oglasi unutar On-line izdanja časopisa DT

Sajamsko izdanje časopisa/     svake 2 godine

Kongresi, Simpoziji, edukacija

Medijsko pokroviteljstvo

MEDIA KIT 2023.

Za sve upite vezano za uvjete oglašavanja, rokove slanja materijala, godišnje ugovore i ostale mogućnosti suradnje kontaktirajte nas izravno na info@dentalmedia.hr ili na broj telefona +385 91 6370 042

Prelistajte na hrvatskom

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna