FDI je objasnio da je cilj ovog izvješća pomoći struci u ostvarenju pružanja optimalne oralnozdravstvene zaštite svima – a da nitko nije zakinut. (Slika: FDI World Dental Federation)

FDI dijeli viziju pružanja oralnozdravstvene zaštite do 2030.

Izvor: FDI

ŽENEVA, Švicarska: Posljednjih 120 godina Svjetska stomatološka federacija FDI usredotočila je svoje napore na unapređenje oralnog zdravlja širom svijeta.

U nedavno objavljenom izvješću, nazvanom Vision 2030: Delivering Optimal Oral Health for All (Vizija 2030.: Osiguravanje optimalnog oralnog zdravlja svima), organizacija je podijelila kako planira nastaviti s tim ciljem u doglednoj budućnosti.

Ovo prospektivno izvješće opisuje kako se oralnozdravstvena zajednica može nositi sa stvarnim i očekivanim promjenama i transformacijskim trendovima u globalnom zdravstvenom okruženju i ukazuje na mogućnosti kako postati produktivni član zdravstvenog tima koji pruža skrb usmjerenu na čovjeka. Glavna poruka FDI-a jest da će do 2030. oralna zdravstvena zaštita biti osnažujuća, utemeljena na dokazima, integrirana i sveobuhvatna.


Izvješće Vision 2030 također naglašava odgovornost pojedinih oralnih zdravstvenih radnika da tijekom svog profesionalnog života održe odgovarajuću razinu kompetencija i potrebu da preuzmu vodeću ulogu u zdravstvenoj zajednici i širem društvu.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna