EODC v4.0 – European Online Dental Kongres

Nakon prethodna tri, iznimno uspješna online kongresa, pripremamo EODC v4.0 – European Online Dental kongres za 22./23. listopada 2022, Hotel Mona Plaza, Beograd, Srbija.

Službeni jezik EODC v4.0 bit će engleski.

Hibridni koncept ovogodišnjeg događaja podrazumijeva da će većina predavanja biti uživo s publikom prisutnom na licu mjesta, dok će neka predavanja ići online preko naše internetske platforme.

 Kompletan program EODC v4.0 (uživo i online) bit će dostupan tijekom Kongresa putem striminga uživo, tako da će gledatelji moći pratiti sva predavanja bez obzira na to gdje se nalaze u tom trenutku.

EODC v4.0 nastavlja uspješno partnerstvo sa Stomatološkom komorom Srbije, tako da će se naš kongres održati zajedno s 21. Kongresom stomatologa Srbije, koji će se održati 20. i 21.10.2022 na istom mjestu, s predavanjima uglavnom na srpskom jeziku.

EODC v4.0 uključivat će predavanja dvadesetak međunarodno priznatih i poznatih predavača.

Osim predavanja, EODC će obuhvatiti više atraktivnih radionica, kao i usmene prezentacije iz raznih područja suvremene stomatologije.

Naglašavamo da je u tijeku akreditacija za Kontinuiranu medicinsku edukaciju kod Zdravstvenog Saveta Srbije, kao i kod ADA-e (American DentalAssociation), čime će svi sudionici EODC-a ostvariti pravo na stjecanje odgovarajućeg broja bodova za kontinuiranu edukaciju.

Dodatne informacije  (koje će se pravovremeno ažurirati) možete dobiti na https://eodc4.ic-europe.com/ ili skeniranjem QR koda iz ovog teksta.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u listopadu u Beogradu i da uz ugodno druženje proširite svoja profesionalna znanja i vještine!

Dobro došli!

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna