Došlo je vrijeme za promjenu paradigme.

“Brojni su primjeri i dokazi da su za uspjeh u stomatologiji, kliničke vještine nužne, ali ne i dovoljne.”

Za uspjeh u današnjim tržišnim uvjetima, ključne su poslovne vještine – jer smo svjesni činjenice da je stomatologija biznis.

Vodeći se upravo tom spoznajom, program naše 5. godišnje konferencije “D Business Leadership Summit”, predstavlja najbolji spoj kliničkih i poslovnih vještina.

Ove vam godine u kliničkom dijelu programa dovodimo vodeća svjetska imena na čelu sa dr. Victorom Clavijom iz Brazila i dr. Edsonom da Silvom iz Portugala, te po prvi puta u suradnji sa Hrvatskim društvom estetske dentalne medicine (HDEDM) i vrhunske domaće stručnjake Marija Rezu i dr. sc. Larisu Musić, koje predvodi izv. prof. dr. sc. Joško Viskić.

Klinički je dio programa fokusiran na temu još kvalitetnije suradnje stomatologa i dentalnog tehničara, kao ključni faktor uspjeha u stomatologiji.

U poslovnom dijelu konferencije uz već od ranije poznata imena dr. Cyrila Gaillarda i dr. Quoc An Nguyena, dovodimo i neka nova imena, poput naše proslavljene plivačice Dine Levačić, stručnjaka za krizno komuniciranje Krešimira Macana i poslovne trenerice Pilar Cabral Majerović.

Posebno će interesantno biti poslušati iskustva dinamike međuljudskih odnosa, koje će nam prenijeti dr. Stijn Thoolen – stručnjak iz NASA-e koji je bio dio jednogodišnjeg eksperimenta na Južnom polu, kojim se istražuje može li čovjek izdržati putovanje do Marsa.

Detaljni program konferencije dostupan je na službenim web stranicama –  www.dbusinessleadership.com

Jedno je sigurno – konferencija u Studenom će vam donijeti pregršt novih kliničkih i poslovnih znanja u zabavnom okruženju, koje ćemo okruniti već poznatim koncertom uživo u klubu “Katran”.

Do 30.06.2024. možete kupiti karte po povoljnim uvjetima:

  • 197 EUR + PDV za klinički dan (21.11.2024.)
  • 587 EUR + PDV za poslovne dane (22.-23.11.2024.)

Opcija koju preporučamo ako želite postići najbolji učinak za sebe i svoje poslovanje, je karta za sva tri dana po cijeni od 747 EUR + PDV.

Očekujemo li previše, ako želimo da i vi budete dio ovog jedinstvenog iskustva?

Kliknite na www.dbusinessleadership.com i osigurajte svoje mjesto u dvorani!

PS
Dobre vijesti – potrebno je uplatiti samo 30% cijene karte, a ostatak iznosa plaćate prije samog početka konferencije.

Nemate rizik – ukoliko do kraja prvog dana konferencije ne dobijete višestruku vrijednost u znanju, informacijama i vještinama, vratite nam radne materijala na Registracijskom pultu, a mi ćemo vam vratiti uplaćeni novac.

Vidimo se uskoro,

D Business Leadership tim

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna