U nedavno provedenom istraživanju poslodavci su diplome iz dentalne medicine i medicine ocijenili kao najcjenjenije iz područja netehnoloških zanimanja. (Slika: Olena Yaroshenko/Shutterstock

Diploma iz dentalne medicine među najcjenjenijima je u 2023. godini

JERSEY CITY, N.J., SAD: U okruženju visokog obrazovanja koje se brzo razvija, vrijednost diploma neprestano se mijenja kako bi se uskladila sa zahtjevima dinamičnog tržišta rada. Posljednjih desetljeća tehnologija je prožela dentalnu medicinu, a njezin se sve veći utjecaj proteže na više specijalnosti. Stoga ne čudi da su, prema nedavnoj anketi koju je proveo Forbes Advisor, najcjenjenije diplome ove godine potaknute inovacijama i tehnologijom.

Prema istraživanju, najprestižnije diplome ove godine su one koje se fokusiraju na umjetnu inteligenciju (UI; 25 %), informatičku tehnologiju (IT; 21 %) i računarstvo (18 %), dok su medicina i dentalna medicina zauzele zajedničko peto mjesto (16 %). U svijetu u kojem tehnološki napredak preoblikuje industriju, uvrštavanje dentalne medicine među najcjenjenije diplome u 2023. godini odražava njezinu trajnu važnost i priznanje kao discipline koja se nalazi na sjecištu zdravstvene zaštite i inovacija.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna