( foto by Josip Posavec)

Dentsply Sirona CEE South KOL & VIP Meeting

Osvrt na događanje

Nakon Novog Sada i Ohrida, od 14. do 16.3.2024. na Jahorini ( BiH) održao se  treći Dentsply Sirona CEE South KOL & VIP Meeting koji je okupio doktore dentalne medicine i dentalne tehničare iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Sjeverne Makedonije.

Dentsply Sirona Commercial Leader CEE South, Robert Jurčević svojom je prezentacijom prikazao povijesni presjek od samog otvaranja ureda i izložbenog prostora tvrtke Dentsply Sirona u Zagrebu daleke 2013. godine, preko najznačajnijih događanja i noviteta, pa sve do današnjeg dana kada su ponosni na novootvorenu lokaciju svog ureda u kompleksu City Island. Istaknuo je kako ključ uspjeha CEE South regije leži u njegovom timu.

Odlično predavanje prof. dr. sc. Nikice Gabrića sudionike je potaknulo na daljnje razmišljanje i raspravu, a večernji dio programa bio je idealan za ples i zabavu.

Važno je istaknuti da je događaj poput ovog jedinstvena prilika za jačanje zajedništva unutar dentalne struke, u opuštenoj atmosferi, povezujući stručnjake iz različitih zemalja i potičući razmjenu ideja.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna