@dentalworld

Dental World - konferencija i dentalni sajam vraćaju se u Budimpeštu

Budimpešta, Mađarska –  Dental World – najveća dentalna izložba i konferencija u Srednjoj i Istočnoj Europi i ove godine otvara svoja vrata po 23. put u periodu od 12. – 14. 10. 2023. Očekuje se da će događaj koji je već više od dvije decenije neizostavni dio stomatološke industrije u regiji, privući oko 300 izlagača i 10. 000 posjetitelja iz 75 zemalja, učvršćujući na taj način svoj status vrhunske dentalne platforme za sve stomatološke stručnjake, proizvođače i dobavljače stomatološke opreme i materijala.

Dental World odigrao je ključnu ulogu u podršci kontinuiranog rasta dentalne skrbi u regiji, koja se može pohvaliti s približno 50.000 stomatoloških klinika. Upravo je Mađarska je postala vodeći europski edukativni dentalni centar, dijelom zahvaljujući opsežnom znanju, iskustvu i stručnosti podijeljenoj na konferenciji Dental World.

Sveobuhvatni program pokriva širok raspon tema, uključujući estetiku, ortodonciju, endodonciju, implantologiju i digitalnu stomatologiju, s predavanjima renomiranih međunarodnih govornika.

Izlagači mogu iskoristiti iznimne prilike za rast prodaje, upoznavanje novih klijenata i budućih partnera te povezivanje s regionalnim profesionalcima.

Uz konferencijski program, Dental World nudi besplatne edukativne operacije i demonstracije uživo za posjetitelje. Također, organizirani su  praktični tečajeve i neizostavni društveni noćni program, potičući veze i suradnju među profesionalcima u industriji.

 

Kako biste se pridružili Dental World-u u Budimpešti i iskoristili prilike za edukativni rast i povezivanje na dentalnom tržištu srednje i istočne Europe, posjetite službenu web stranicu 👇

 
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna